Een tuinontwerp dat rekening houdt
met úw gewenste details

Cams Gardens- TuinontwerpVoor elke klant gaan wij doordacht aan de slag met een tuinontwerp te Heverlee en regio Leuven. Zo komen we voor al onze klanten tot een geslaagde tuin. En dus 100% tevredenheid.

Uw wensen gerealiseerd

Een goed tuinontwerp is de basis van jarenlang tuinplezier en is daarom uiterst belangrijk voor de realisatie van uw tuin. Wij bij Cams Gardens nemen dan ook de tijd om samen met u uw wensen en noden uitvoerig te bespreken. Op basis van deze informatie stellen wij een voorlopig ontwerp op. Eens dit goedgekeurd wordt, gaan wij, indien u dit wenst, over tot de effectieve tuinaanleg. Hebt u zelf groene vingers? Dan leveren wij enkel het tuinontwerp, zodat u zelf aan de slag kunt.

Tuin als harmonieus geheel

Het tuinontwerp integreert alle losse ideeën en zorgt ervoor dat de tuin een geheel wordt met een duidelijke creatieve toets. Indien u zelf over een ontwerp beschikt, zijn wij bereid u de nodige hulp te verlenen bij de realisatie ervan. Wij denken met u mee en komen met gerichte ideeën voor elk specifiek detail.

Offerte en contact

Bekijk enkele door ons opgeleverde projecten en realisaties. Hebt u vragen, wenst u bijkomende informatie of wilt u graag een offerte op maat aanvragen? Neem dan contact op via de contactpagina. Cams Gardens uit Heverlee komen dan graag bij u langs om uw project te bespreken.