Tuinaanleg in harmonie met uw woning

Cams Gardens- TuinaanlegTelkens weer stellen we alles in het werk om uw ideeën en wensen om te zetten in ontwerp voor tuinaanleg in Heverlee en ruime omgeving dat meteen alle verwachtingen inlost. Nadien gaan we aan de slag, of kunt u zelf het ontwerp uitvoeren. En ook met uw ontwerp kunnen wij aan de slag.

Aanleg van A tot Z

Cams Gardens gaat met de grootste zorg de realisatie van uw tuinproject aanpakken, al dan niet opgesplitst in fasen omwille van budgetspreiding of seizoensgebonden activiteiten. Hierbij gaan wij steeds voor u aan de slag met hetzelfde enthousiasme, ongeacht of het kleine werken dan wel omvangrijke projecten betreft.

Bij de aanleg van uw tuin proberen wij bij de materiaalkeuze steeds zo veel mogelijk levende of natuurlijke materialen te gebruiken, in harmonie met de omgeving. Het resultaat is een tuin waar u zich 100 % goed in voelt en waar u nog heel wat leuke momenten in zult beleven.

Afsluitingen en poorten

Verder kunt u bij ons terecht voor allerhande afsluitingen en poorten in alle mogelijke materialen van hout tot beton, verkrijgbaar in zowel kleine als grote afmetingen. En ook voor de aanleg van uw oprit, terras of vijver bent u bij ons aan het juiste adres. Wenst u uw tuin steeds in topconditie te houden? Dan raden wij een regelmatig tuinonderhoud aan, dat wij met plezier voor u uitvoeren.

Bekijk alvast enkele van onze realisaties van de tuinman. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Neem dan contact op via Cams Gardens. Wij helpen u dan graag verder.