Een doordacht tuinontwerp,
het startpunt van elke geslaagde tuin

Cams Gardens – Hervelee - Tuinontwerp Wil u een toonaangevende partner vinden om uw tuinontwerp in Heverlee en omstreken te realiseren? Dan bent u bij Cams Gardens aan het juiste adres. Zij zorgen voor een tuin die straalt in elk seizoen.

Uw tuin is onze passie

Een goed tuinontwerp is de basis van jarenlang tuinplezier en is daarom uiterst belangrijk voor de realisatie van uw tuin. Cams Gardens in Heverlee neemt dan ook de tijd om samen met u uw wensen en verwachtingen uitvoerig te bespreken. Op basis van deze informatie stellen wij een voorlopig ontwerp op. Eens dit goedgekeurd wordt, gaan wij, indien u dit wenst, over tot de effectieve tuinaanleg. Hebt u groene vingers? Dan leveren wij enkel het tuinontwerp, zodat u zelf aan de slag kan.

Eén harmonieus geheel met een creatieve toets

Het tuinontwerp integreert alle losse ideeën en zorgt ervoor dat de tuin een geheel wordt met een duidelijke creatieve toets. Indien u zelf over een ontwerp beschikt, zijn wij graag bereid om u te helpen bij de realisatie. Wij denken met u mee en komen met gerichte ideeën voor elk specifiek detail. Bekijk enkele door ons gerealiseerde projecten van mooie tuinen .

Contact opnemen

Hebt u vragen? Of wil u een vrijblijvende offerte? Neem dan beslist contact op. Wij maken voor u een ontwerp dat rekening houdt met uw wensen op het gebied van functionaliteit, uitstraling en budget.