Tuinaanleg inde lijn van uw woning
en omgeving

Cams Gardens – Hervelee - TuinaanlegHebt u door ons een tuinontwerp laten opstellen? Of beschikt u over een eigen ontwerp? Dan zorgt Cams Gardens graag voor de realisatie van uw tuinproject, al dan niet opgesplitst in fasen omwille van budgetspreiding of seizoensgebonden activiteiten. Hierbij gaan wij steeds voor u aan de slag met hetzelfde enthousiasme, ongeacht of het kleine werken dan wel omvangrijke projecten betreft.

Cams Gardens zorgt voor de aanleg van uw tuin, en dit van A tot Z

Bij de aanleg van uw tuin proberen wij bij de materiaalkeuzesteeds zo veel mogelijk levende of natuurlijke materialen te gebruiken, in harmonie met de omgeving. Het resultaat is een tuin waar u zich 100 % goed in voelt en waar u nog heel wat leuke momenten in zult beleven.

Verder kunt u bij ons terecht voor allerhande afsluitingen en poorten in alle mogelijke materialen van hout tot beton, verkrijgbaar in zowel kleine als grote afmetingen. En ook voor de aanleg van uw oprit, terras of vijver bent u bij ons aan het juiste adres. Wenst u uw tuin steeds in topconditie te houden? Dan raden wij een regelmatig tuinonderhoud aan, dat wij met plezier voor u uitvoeren.

Bekijk alvast enkele van onze realisaties. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder. 

Cams Gardens
Tervuursesteenwag 399
3001 Hervelee Belgiƫ
Ligging
Gsm: 0498 81 57 28
BTW BE0882 586 370
Back to Top