Tuinaanleg in de lijn
van uw woning en omgeving

Cams Gardens – Hervelee - Tuinaanleg Hebt u door ons een tuinontwerp laten opstellen? Of beschikt u over een eigen ontwerp? Dan zorgt Cams Gardens graag voor een professionele tuinaanleg in Heverlee en de ruime regio rond Leuven.

Wij realiseren uw tuinproject

Cams Gardens heeft de knowhow en de ervaring om uw droomtuin te realiseren. Het tuinproject kan in één keer uitgevoerd worden of in verschillende fasen omwille van budgetspreiding of seizoensgebonden activiteiten. Hierbij gaan wij steeds voor u aan de slag met hetzelfde enthousiasme, ongeacht of het kleine werken dan wel omvangrijke projecten zijn.

Tuinaanleg van A tot Z

Bij de aanleg van uw tuin proberen wij bij de materiaalkeuze steeds zo veel mogelijk levende of natuurlijke materialen te gebruiken, in harmonie met de omgeving. Het resultaat is een tuin waar u zich 100 % goed in voelt en waar u nog heel wat leuke momenten in zult beleven. Bekijk zeker onze pagina met mooie tuinen.

Afsluitingen en poorten

Naast tuinaanleg, kan u bij ons ook terecht voor allerhande afsluitingen en poorten in alle mogelijke materialen van hout tot beton, verkrijgbaar in zowel kleine als grote afmetingen. En ook voor de aanleg van uw oprit, terras of vijver bent u bij Cams Gardens in Heverlee aan het juiste adres.

Contact opnemen

Wenst u uw tuin steeds in topconditie te houden? Dan raden wij een regelmatig tuinonderhoud aan, dat wij met plezier voor u uitvoeren. Nog vragen? Contacteer ons gerust. Wij maken graag tijd voor u en uw tuin!