Meer dan 10
jaar ervaring

Tuinaanleg

Na het ontwerp en de daarbij gepaard gaande offerte volgt de realisatie van uw tuinproject, al dan niet opgesplitst in fasen omwille van budgetspreiding of seizoensgebonden activiteiten. Hierbij gaat Tuinwerken Cams Joris steeds voor u aan de slag met hetzelfde enthousiasme, ongeacht of het kleine werken dan wel omvangrijke projecten betreft.

Bij de materiaalkeuze proberen wij bovendien zoveel mogelijk levende of natuurlijke materialen te gebruiken, in harmonie met de omgeving. Indien u zelf over groene vingers beschikt en de plannen liever zelf uitvoert, levert Tuinwerken Cams Joris u enkel het ontwerp.

Maar u kunt bij ons tevens terecht voor allerhande afsluitingen en poorten in alle mogelijke materialen van hout tot beton, verkrijgbaar in zowel kleine als grote afmetingen. En ook voor de aanleg van uw oprit of terras bent u bij ons aan het juiste adres, evenals voor allerhande vijvers.

Verder staan wij uiteraard ook steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie. Aarzelt u dus niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.